#002:  Waarom algemene voorwaarden opstellen? Nou, zo zit dat!

#002: Waarom algemene voorwaarden opstellen? Nou, zo zit dat!

Wat zijn algemene voorwaarden?

voor ondernemers

Algemene voorwaarden zijn voorwaarden die bedoeld zijn om deel uit te maken van een aantal overeenkomsten, met uitzondering van die voorwaarden die de kern van de prestaties aangeven. In de volksmond worden algemene voorwaarden ook als de “kleine lettertjes” aangeduid.

Waarom algemene voorwaarden opstellen?

Als ondernemer loop je onnodige risico’s wanneer je geen of onjuiste algemene voorwaarden hebt. Het is mogelijk dat standaard algemene voorwaarden niet toereikend zijn voor jouw onderneming. Het kopiëren van algemeen voorwaarden van anderen brengt het risico met zich mee dat er specifieke bepalingen in staan die niet voor jouw onderneming gelden, waardoor jouw algemene voorwaarden nietig verklaard kan worden. Waarom zou je onnodig risico’s lopen?

Creative Business Lawyer services

Online programma: algemene voorwaarden en privacy policy voor website

Heb je een website/webshop
Of wil je een website maken?
Wil je jouw website beschermen?
Wil je algemene voorwaarden of privacy policy voor je website zonder advocatenkosten? Meer dan 90% van websites en blog voldoen niet aan de privacy regelgeving door gebrekkige algemene voorwaarden of privacy op hun website. Druk op het boek voor meer informatie.

Remote Creative business lawyer

Je krijgt het volgend:
Lawyer op afstand
Onbeperkt telefonisch advies
Onbeperkt contracten laten controleren
Onbeperkt incassotrajecten starten
Uw eigen in-house bedrijfsjurist
Drie fysieke bijeenkomst.
Druk op de koffer voor meer informatie.

One-on-one meeting

Boek afspraak voor consulting voor jouw onderneming.
Hoe kan je jouw process automatiseren?
Antwoorden op jouw vragen over contracten en overige omstandigheden.
Druk op de ster voor meer informatie.

Gratis Spreekuur

Heb je hulp nodig op diverse trajecten? Ben je op zoek naar een Creative Business Lawyer, die je kan helpen bij het opstellen van een contract (overeenkomst van opdracht)? Wil je dat het allemaal juridisch klopt? Twijfel niet langer en maak kennis met ons tijdens het gratis spreekuur.

Wekelijks op een zaterdag tussen 12:00 en 14:00 houden wij spreekuur in Arnhem. Tijdens dit spreekuur beantwoorden wij al jouw juridische vragen. Deze “eerstelijnshulp” wordt aangeboden om de toegang tot juridisch advies voor iedereen laagdrempelig te maken.

Voor het spreekuur in Arnhem reserveren wij 45 minuten. Als je dat wilt kun je aansluitend een afspraak maken om jouw vraag of probleem bij ons in behandeling te geven.

×
×

Winkelmand