Tips: algemene voorwaarden opstellen voor jouw webshop

Tips: algemene voorwaarden opstellen voor jouw webshop

Tips: Algemene voorwaarden opstellen

voor website- en webshopeigenaren

Heb je een website/webshop? Of wil je een website of webshop maken? Wil je jouw website / webshop beschermen? Wil je algemene voorwaarden of privacy policy voor je website zonder advocatenkosten? Meer dan 90% van websites en blog voldoen niet aan de privacy regelgeving door gebrekkige algemene voorwaarden of privacy op hun website.

Tips!

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Algemene voorwaarden zijn voorwaarden die bedoeld zijn om deel uit te maken van een aantal overeenkomsten, met uitzondering van die voorwaarden die de kern van de prestaties aangeven. In de volksmond worden algemene voorwaarden ook als de “kleine lettertjes” aangeduid.

Als ondernemer loop je onnodige risico’s wanneer je geen of onjuiste algemene voorwaarden hebt. Het is mogelijk dat standaard algemene voorwaarden niet toereikend zijn voor jouw onderneming. Het kopiëren van algemeen voorwaarden van anderen brengt het risico met zich mee dat er specifieke bepalingen in staan die niet voor jouw onderneming gelden, waardoor jouw algemene voorwaarden nietig verklaard kan worden. Waarom zou je onnodig risico’s lopen?

Laat jouw algemene voorwaarden opstellen door een Creative Business Lawyer. Ofwel, laat jouw algemene voorwaarden opstellen door een jurist of advocaat. Zo weet je zeker dat jouw algemene voorwaarden juridisch correct en op maat voor jouw onderneming zijn. Met jouw algemene voorwaarden kun je juridische conflicten voorkomen. Je kunt ook met zekerheid zaken doen en deals sluiten. Verder bespaart het je kosten en tijd bij het sluiten van contracten.

Jouw voorwaarden worden onderdeel van een contract zodra deze voorwaarden door jouw klant zijn aanvaard. Niet relevant is of je al dan niet in de algemene voorwaarden hebt gekeken. “Aan het in het handelsverkeer tussen ondernemingen bedingen van de toepasselijkheid van algemene voorwaarden behoren geen andere eisen te worden gesteld dat in het algemeen geldt voor het tot stand komen van een overeenkomst.” Hieronder zal ik drie vormen bespreken.

Stel, je bent van plan om schoenen te kopen op het internet. Jouw vindt de perfecte schoenen in Webwinkel X. Je bestelt deze schoenen en bij het afrekenen moet je aangeven of je de algemene voorwaarden van Webwinkel X zou willen aanvaarden. Zodra je deze voorwaarden hebt aanvaard worden de algemene voorwaarden onderdeel van de het contract tussen jou en Webwinkel X. Dit is een voorbeeld van het elektronisch aanvaarden van de voorwaarden.

Creative Business Lawyer services

Online programma: algemene voorwaarden en privacy policy voor website

Heb je een website/webshop
Of wil je een website maken?
Wil je jouw website beschermen?
Wil je algemene voorwaarden of privacy policy voor je website zonder advocatenkosten? Meer dan 90% van websites en blog voldoen niet aan de privacy regelgeving door gebrekkige algemene voorwaarden of privacy op hun website. Druk op het boek voor meer informatie.

Remote Creative business lawyer

Je krijgt het volgend:
Lawyer op afstand
Onbeperkt telefonisch advies
Onbeperkt contracten laten controleren
Onbeperkt incassotrajecten starten
Uw eigen in-house bedrijfsjurist
Drie fysieke bijeenkomst.
Druk op de koffer voor meer informatie.

One-on-one meeting

Boek afspraak voor consulting voor jouw onderneming.
Hoe kan je jouw process automatiseren?
Antwoorden op jouw vragen over contracten en overige omstandigheden.
Druk op de ster voor meer informatie.

Gratis Spreekuur

Heb je hulp nodig op diverse trajecten? Ben je op zoek naar een Creative Business Lawyer, die je kan helpen bij het opstellen van een contract (overeenkomst van opdracht)? Wil je dat het allemaal juridisch klopt? Twijfel niet langer en maak kennis met ons tijdens het gratis spreekuur.

Wekelijks op een zaterdag tussen 12:00 en 14:00 houden wij spreekuur in Arnhem. Tijdens dit spreekuur beantwoorden wij al jouw juridische vragen. Deze “eerstelijnshulp” wordt aangeboden om de toegang tot juridisch advies voor iedereen laagdrempelig te maken.

Voor het spreekuur in Arnhem reserveren wij 45 minuten. Als je dat wilt kun je aansluitend een afspraak maken om jouw vraag of probleem bij ons in behandeling te geven.

×
×

Winkelmand